Wij zijn Focwa-gecertificeerd, een garantie voor kwaliteit, een uitstekende service en betrouwbare reparatie en onderhoud. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw kampeermiddel en bevordert de verkeersveiligheid. Ook zorgt een goed onderhouden caravan/kampeerauto/vouwwagen ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw kampeermiddel kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent naar uw vakantiebestemming.

Wist u dat een aanhangwagen welke zakelijk gebruikt wordt ook gekeurd moet zijn? Volgens de ARBO voorwaarden moet deze periodiek door een professioneel  keurmeester gekeurd worden. Uiteraard kunnen wij u hierin voorzien en krijgt u van ons na het onderhoud een keurig onderhoudsrapport mee. Voor kleine reparaties kunt u indien mogelijk op afspraak wachten.
Let u ook wel eens op deze punten?

    * Onderdelen service caravan of kampeerauto
    * Banden voor caravan & camper
    * Asrubber revisie
    * ALKO ATC Trailer Controll
    * ALKO AAA Premium Brake

Nieuw! Onderhoudscontract caravan.

Onderhoud aan uw caravan is belangrijk maar kan soms een flinke deuk in uw portemonnee geven. Uiteraard wilt u wel de zekerheid hebben dat u veilig op vakantie kan. Kijk dan eens naar ons onderhoudscontract , dit kan u namelijk veel voordeel opleveren. Gedurende 4 jaar kunt u de caravan jaarlijks bij ons aanleveren voor een Focwa -onderhoudsbeurt tegen een gereduceerd tarief per jaar. Zo bent u zeker dat u voordelig  maar bovenal ook veilig op vakantie gaat!
Haal en breng Service.

Staat uw caravan bij één van onze aangesloten stallingen, in noodgevallen kunnen wij voor u de caravan ophalen en terugbrengen voor onderhoud, schadeherstel en taxatie. Uiteraard brengen wij hiervoor geen extra kosten in rekening!
Hoe werkt de Focwa Onderhoudsbeurt Caravan?

Een Focwa Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw caravan. Er wordt gecontroleerd op ruim 60 onderhoudspunten. Een erkend keurmeester controleert al deze punten waaronder op wettelijke eisen zoals op banden en op veiligheid zoals van de gasinstallatie. Deze gasinstallatie wordt door ons digitaal gemeten.  Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Bij grote kostenposten wordt altijd eerst contact gezocht. Na controle ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, waarop staat welke punten gecontroleerd zijn en wat de bevindingen zijn. Indien uw caravan op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een FOCWA-keuringssticker. Hierop is het jaartal weergeven waarop de  onderhoudsbeurt is uitgevoerd.
De voordelen van een Focwa Onderhoudsbeurt Caravan.

Waarom Focwa

    Controle op wettelijke eisen
    Controle op veiligheid
    Uitgebreid keuringsrapport
    Onderhoud aan uw caravan
    In overleg met u herstelwerkzaamheden
    Focwa keuringssticker
    12 maanden reparatiegarantie
    Zeker zijn van zorgeloos genieten van uw kampeervakantie!
    Haal en breng service

Garantie.

De Focwa Onderhoudsbeurt Caravan is een zeer complete beurt voor uw caravan, uitgevoerd door een gediplomeerde specialist bij een professioneel bedrijf. U ontvangt een reparatiegarantie van 12 maanden.
Prijzen.Onderhoud

Wij staan altijd voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op.